לפעמים, כל מה שצריך לארוחה טובה זה רק בשר.
העסקה כוללת:
ארוחת 1 ק"ג בשרים לצד תפוחי אדמה אפויים ורוטב הצ'ימיצ'ורי המפורסם של הרשת.
מה על הפלטה?
העסקה כוללת:
ארוחת 1 ק"ג בשרים לצד תפוחי אדמה אפויים ורוטב הצ'ימיצ'ורי המפורסם של הרשת.
מה על הפלטה?
- 500 גרם סינטה ברזילאית משובחת
- 150 גרם פרגית
- 150 גרם חזה עוף בגריל
- 200 גרם קבב רק בשר / צ'וריסוס בוטיק בייצור מיוחד
למימוש בכל סניפי הרשת:
- סניף סלמה (דרך שלמה 19, ת”א)
- סניף רמת החייל (רחוב ראול ולנברג 14 ת”א)
- סניף חיפה (שדרות בן-גוריון 15, המושבה הגרמנית)
- סניף ראשל"צ (רחוב שמוטקין 10, א.ת. מזרח)
- סניף רחובות הכשר (אופנהיימר 10, פארק המדע רחובות)
שימו לב: החזרה לפעילות הינה עפ"י הוראות משרד הבריאות והקפדה יתרה על הכללים המאושרים. רשת רק בשר דואגת לבריאותכם כמו תמיד, ברמה הגבוה ביותר ותוך הקפדה יתרה, לקבלת חוויה בטוחה וטעימה.
קצת על רשת רק בשר - בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, חיתוך, אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את ‘רק בשר’ - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.
קצת על רשת רק בשר - בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, חיתוך, אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את ‘רק בשר’ - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.