הבשרים של רשת רק בשר האהובה מחכים לכם שתאכלו אותם אבל לא רק במסעדה - גם בבית!
העסקה כוללת:
ארוחה לזוג עם פלטת 800 גרם של בשרים ותוספת תפו"א מדורה עם רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי.
מה בפלטה?
העסקה כוללת:
ארוחה לזוג עם פלטת 800 גרם של בשרים ותוספת תפו"א מדורה עם רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי.
מה בפלטה?
- 250 גרם פילה בקר שאטו / סינטה לבחירה
- 150 גרם צ'וריסוס בוטיק
- 150 גרם פרגית
- 250 חזה עוף בגריל
ניתן לממש אתת העסקה בכל סניפי הרשת:
- סניף סלמה (דרך שלמה 19, ת”א)
- סניף רמת החייל (רחוב ראול ולנברג 14 ת”א)
- סניף חיפה (שדרות בן-גוריון 15, המושבה הגרמנית)
- סניף ראשל"צ (רחוב שמוטקין 10, א.ת. מזרח)
- סניף רחובות הכשר (אופנהיימר 10, פארק המדע רחובות)
שימו לב: החזרה לפעילות הינה עפ"י הוראות משרד הבריאות והקפדה יתרה על הכללים המאושרים. רשת רק בשר דואגת לבריאותכם כמו תמיד, ברמה הגבוה ביותר ותוך הקפדה יתרה, לקבלת חוויה בטוחה וטעימה.
קצת על רשת רק בשר - בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, חיתוך, אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את ‘רק בשר’ - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.
קצת על רשת רק בשר - בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, חיתוך, אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את ‘רק בשר’ - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.