אם אתם מסוג האנשים שלא מסוגלים לעמוד בפיתוי של ריח הפיצה, אז הסדנה הזו היא בול בשבילכם!
מה בסדנה: בסדנה תבושל לנגד עיניכם ותוגש לכם, ארוחה איטלקית מלאה שתכלול ברוסקטה וקרוסטיני, חמש עד שש מנות אנטיפסטי שונות, שתי מנות פסטות או פסטה וריזוטו, וקינוח איטלקי קלאסי. סה"כ כעשר מנות מן המבחר של המטבח האיטלקי הביתי. הארוחה תלווה ביין והמשתתפים יקחו חלק בהכנות של: בצק לפיצה, פיצה ביאנקה, פנצנלה (סלט לחם ועגבניות), ארנצ'יני (כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה), טימבלו (פשטידת ירקות וגבינות), קפונטה חצילים (מאכל חצילים פיקנטי מסיצילה), בצק לפסטה מקמח דורום, פטוצ'יני ברוטב בטטות שמנת ויין וקינוח פנקוטה.
איפה: יצחק בן צבי 10, הוד השרון.
מתי:
מה בסדנה: בסדנה תבושל לנגד עיניכם ותוגש לכם, ארוחה איטלקית מלאה שתכלול ברוסקטה וקרוסטיני, חמש עד שש מנות אנטיפסטי שונות, שתי מנות פסטות או פסטה וריזוטו, וקינוח איטלקי קלאסי. סה"כ כעשר מנות מן המבחר של המטבח האיטלקי הביתי. הארוחה תלווה ביין והמשתתפים יקחו חלק בהכנות של: בצק לפיצה, פיצה ביאנקה, פנצנלה (סלט לחם ועגבניות), ארנצ'יני (כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה), טימבלו (פשטידת ירקות וגבינות), קפונטה חצילים (מאכל חצילים פיקנטי מסיצילה), בצק לפסטה מקמח דורום, פטוצ'יני ברוטב בטטות שמנת ויין וקינוח פנקוטה.
איפה: יצחק בן צבי 10, הוד השרון.
מתי:
-
יום ד' 20.11 בשעה 11:00
-
יום ד' 04.12 בשעה 11:00
-
יום ד' 18.12 בשעה 11:00
מכירים את השף ג'אקומו?
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי למעלה מ-15 שנה. הוא למד ועשה השתלמות באיטליה אצל כוהנת הבישול האיטלקי מרצ'לה חזן ובמספר מסעדות ברומא ובדרום איטליה. כמו כן הייתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טריה. ג'אקומו כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים קולינריים לארץ המגף.
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי למעלה מ-15 שנה. הוא למד ועשה השתלמות באיטליה אצל כוהנת הבישול האיטלקי מרצ'לה חזן ובמספר מסעדות ברומא ובדרום איטליה. כמו כן הייתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טריה. ג'אקומו כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים קולינריים לארץ המגף.