go_back_alt
פירוט המוצר

סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון

איך מטמפררים שוקולד? סדנת שוקולד מקצועית אצל מישי בוטיק שוקולד ב-99 ₪

אין לנו כרגע בדיוק את מה שחיפשת
לא לדאוג, יש עוד המון במיוחד בשבילך
לא לדאוג, יש עוד המון במיוחד בשבילך
  • מחיר באליגם 99
  • מחיר מלא 200
  • נקנו 4+
2 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
3 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
4 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
5 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
6 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
7 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
8 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
9 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
10 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון
1 סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון

סדנת שוקולד עם השוקולטייר מישי בלוג, קריית טבעון

איך מטמפררים שוקולד? סדנת שוקולד מקצועית אצל מישי בוטיק שוקולד ב-99 ₪
200 51% הנחה
מחיר 99
51% הנחה
נקנו 4+
פג תוקף
בואו ליהנות בסדנה מתוקה ממש ולהכיר מקרוב את תהליך הכנת השוקולד.
תיאור העסקה
איך אפשר שלא לאהוב שוקולד? השוקולטייר הידוע מישי (מיכאל) בלוג מזמין אתכם לסדנת שוקולד מתוקה בה לא תפסיקו ללקק את האצבעות והכי כיף זה שחוזרים הביתה עם כל מה שהכנתם בסדנה.

מה בסדנה: הרצאה על עולם התוכן הרחב של השוקולד, ניסוי בטימפרור (חימום וקירור מבוקר של השוקולד), כתיבה בשוקולד, יצירת מקופלת, גלילי שוקולד, קישוטי שוקולד, חטיפי שוקולד ופרלינים, כמו כן, לרוכשי השובר תינתן הנחה של 10% על מוצרי החנות ביום הסדנה.
איפה: מרכז הסדנאות בקריית טבעון. 
מתי:

ימי ו' בין השעות 10:00-12:30:
  • 28.02.20 (אזל המלאי)
  • 13.03.20
  • 20.03.20 (אזל המלאי)
  • 27.03.20
  • 03.04.20
  • 10.04.20
מכירים את מישי בוטיק שוקולד?
מישי (מיכאל) בלוג החל את דרכו המקצועית בשנת 1963 בלימודי טבחות וקונדיטוריה במלון “דן כרמל” בחיפה, שהיה בשנות ה-60 מוסד קולינארי מוביל שעבד, לימד ופעל בסטנדרטים קלאסיים וחשף את תלמידיו ועובדיו לתרבות אוכל, יין, הגשה ובישול עילי. לאחר שירותו הצבאי, התמחה מישי בקונדיטוריה היוקרתית “הונולד” בציריך שם התנסה במגוון תחומי הקונדיטוריה, מיני מאפה, עוגות מיוחדות, קינוחים, מנות אחרונות, גלידות, עבודות סוכר, מרציפן, שוקולד ופרלינים. בהונולד השתלב בצוות גדול שמנה כ-70 עובדים והחל להתמחות במחלקות השונות. מישי חזר לארץ ובבשנת 1979 פתח את הקונדיטוריה בקרית טבעון והחל לייצר מגוון מוצרי קונדיטוריה. בשנת 1994 החל לייצר את הפרלינים, מחומרי גלם באיכות מעולה שהחלו מיובאים לארץ מבלגיה, צרפת, גרמניה ודנמרק. בשנת 2008 הוסבה הקונדיטוריה לבוטיק שוקולד. כיום מישי מלמד ועורך סדנאות וקורסים בשוקולד במרכז הסדנאות בטבעון ובמבחר בתי ספר מקצועיים בארץ.  
 
מישי מרכז שוקולד
האותיות הקטנות
השובר בתוקף עד 90 ימים ממועד רכישתו. ניתן לממש לפי תאריכי הסדנה המצויינים בגוף העסקה. לאחר הרכישה יש ליצור קשר להרשמה עם "מישי - מרכז סדנאות שוקולד", בטלפון: 077-5583275. או בהודעת ווטסאפ למספר: 054-2101188. מימוש של שובר אחד לאדם. הסדנה מתאימה לגילאי 16 ומעלה. פתיחת הסדנה מותנית במינימום משתתפים. אי הגעה לסדנה ללא הודעה תיחשב כמימוש השובר. השובר תקף אך ורק לסדנאות ואינו תקף למוצרי החנות. שובר הבאליגם יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי'. בית העסק הינו האחראי הבלעדי לאיכות, לטיב ולטיפול במוצרים ו/או בשירותים שפורסמו. אודות המחיר המחוקאודות מדיניות ביטולים.
1
מישי מרכז סדנאות שוקולד
אלכסנדר זייד 1 קריית טבעון