ארוחת ערב קלילה שמתאימה בדיוק לדייט באמצע השבוע.
מה הארוחה כוללת:
כוס יין לבחירה לכל סועד - גוורצטרמינר או שרדונה.
לחם הבית ושמן זית
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד: חציל על האש, דג מלוח, גרבלקס, קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו דג ים, קרפצ'יו בקר, פטה כבד עוף או סלט יווני.
ניתן להוסיף קינוח זוגי לבחירה: קרם ברולה פיסטוק, טירמיסו, פרופיטרולים, נקוטה איטלקית קלאסית, סופלה שוקולד, הבורגני, עוגת חלב ציפורים, פאי לימון ומארנג, טארט קרם שקדים עם פטל ומרציפן או עוגת גבינה.
קצת על מסעדת באבא יאגה - המסעדה שוכנת במרחק קצר מהים, בבניין אבן ייחודי כשלצידו גן קסום ופסטוראלי. מהיום הראשון שבו היא נפתחה, מתמקדת המסעדה בסטנדרט קולינרי גבוה, בחומרי גלם טריים, בשירות שתמיד מלווה בחיוך ועוטף את באי המסעדה באווירה רומנטית המהדהדת את הקסם של תל אביב. על התפריט מנצחת בכישרון רב השפית מריה פיסנץ, זוכת המקום הראשון בתוכנית הראליטי המפורסמת "רויאל שף", כשהיא משלבת בתפריט בשרים עסיסיים, פירות-ים ודגים טריים בהשראת המטבח הספרדי, הצרפתי, הרוסי וכמובן הישראלי. לצד התפריט הגדול ישנה ה'פינה הקולינרית הרוסית' של המסעדה שתוביל אתכם למסע במחוזות הילדות ותזכיר לכם טעמים של בית: בורשט בטעם של פעם, קוויאר אדום, ומנת הדגל – ורניקי, כיסוני בצק במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן עם חמאה או במילוי דובדבנים מתוקים ברוטב קרמל עם נגיעות שמנת חמוצה.
מה הארוחה כוללת:
כוס יין לבחירה לכל סועד - גוורצטרמינר או שרדונה.
לחם הבית ושמן זית
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד: חציל על האש, דג מלוח, גרבלקס, קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו דג ים, קרפצ'יו בקר, פטה כבד עוף או סלט יווני.
ניתן להוסיף קינוח זוגי לבחירה: קרם ברולה פיסטוק, טירמיסו, פרופיטרולים, נקוטה איטלקית קלאסית, סופלה שוקולד, הבורגני, עוגת חלב ציפורים, פאי לימון ומארנג, טארט קרם שקדים עם פטל ומרציפן או עוגת גבינה.
קצת על מסעדת באבא יאגה - המסעדה שוכנת במרחק קצר מהים, בבניין אבן ייחודי כשלצידו גן קסום ופסטוראלי. מהיום הראשון שבו היא נפתחה, מתמקדת המסעדה בסטנדרט קולינרי גבוה, בחומרי גלם טריים, בשירות שתמיד מלווה בחיוך ועוטף את באי המסעדה באווירה רומנטית המהדהדת את הקסם של תל אביב. על התפריט מנצחת בכישרון רב השפית מריה פיסנץ, זוכת המקום הראשון בתוכנית הראליטי המפורסמת "רויאל שף", כשהיא משלבת בתפריט בשרים עסיסיים, פירות-ים ודגים טריים בהשראת המטבח הספרדי, הצרפתי, הרוסי וכמובן הישראלי. לצד התפריט הגדול ישנה ה'פינה הקולינרית הרוסית' של המסעדה שתוביל אתכם למסע במחוזות הילדות ותזכיר לכם טעמים של בית: בורשט בטעם של פעם, קוויאר אדום, ומנת הדגל – ורניקי, כיסוני בצק במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן עם חמאה או במילוי דובדבנים מתוקים ברוטב קרמל עם נגיעות שמנת חמוצה.